Гръцкото правителство се надява страната да може да приема туристи

...
Гръцкото правителство се надява страната да може да приема туристи
Коментари Харесай

Гърция се готви за туристи от месец юли

Гръцкото държавно управление се надява страната да може да приема туристи от месец юли.

Това съобщи държавният министър Йоргос Герапетритис в Народното събрание. Подробностите за това по какъв начин да стартираме туристическата промишленост, в това число финансовата поддръжка, ще бъдат решени до 15 май, добави политикът.
 Коронавирус: В Гърция минават от
Коронавирус: В Гърция минават от " остани си у дома " в " пази се "

Фазата " пазете се " обаче е доста по-сложна и по-трудна

Планът е построен върху четири стълба. Първият се отнася до здравните условия и разпоредбите за работа в бранша по повод както на хотелите, по този начин и на пазарите, които ще бъдат налични за посетителите, в случай че се реши, че е безвредно.

Вторият дирек е обвързван с подкрепяне на заетостта, третият се отнася до икономическите ограничения в поддръжка на гладко рестартиране на туризма, а четвъртият обгръща обезщетителните дейности: Има се поради целият набор от дейности, които ще компенсират оптимално загубите на туристическите компании вследствие на решението на държавното управление да замрази туристическата активност поради пандемията.
 Гърция възнамерява отваряне на хотелите от юли
Гърция възнамерява отваряне на хотелите от юли

Атина чака европейска тактика...

От своя страна, Гръцката конфедерация по туризъм (SETE) е определила четири целта в показания на страната проект, в сходство с условията на здравните управляващи. В него се слага акцент върху субсидирането на заетостта, яснотата и сигурността на здравните разпореждания, намаляването на Данък добавена стойност и цялостен отвод от тазгодишния ДОД.

Туристическата промишленост е максимален принос за гръцката стопанска система, представляваща до 30% от брутния й вътрешен артикул, като служащите в тази промишленост са мощно наранени от пандемията.
 Гърция одобри противоречив закон за околната среда
Гърция одобри противоречив закон за околната среда

Според опозицията и екогрупи ще се сондират петрол и газ в предпазените зони

Досега в страната има 147 доказани смъртни случаи и 2663 случая на COVID-19.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР