Гръцкият остров Кос от утре ще приема безплатно на почивка

...
Гръцкият остров Кос от утре ще приема безплатно на почивка
Коментари Харесай

Гръцкият остров Кос ще приема безплатно германски лекари

Гръцкият остров Кос от на следващия ден ще приема гратис на отмора лекари от Германия, заяви Министерството на туризма във връзка отварянето от идната седмица на районните летища за пътнически полети.

170 лекари ще бъдат настанени гратис на отмора в курорта като " самопризнание и признателност за техния принос в битката против ковид в Германия ", се споделя в известието на министерството.  Министърът на туризма Хари Теохарис ще посрещне персонално групата на острова, която ще се съпровожда от публични лица на туроператорската компания ТУИ.

Полетът от Германия ще бъде два дни преди отварянето на летищата за всички самолети на 1 юли. Една четвърт от гръцката стопанска система зависи от туризма и управляващите се стремят да убедят чужденците, че Гърция е безвредно място за отмора. В страната има 200 смъртни случая от КОВИД-19. Достъпът на туристи ще бъде съпроводен с някои формалности, тъй като 48 часа преди идването си те ще би трябвало да изпратят попълнени формуляри от кое място идват и къде имат намерение да се настанят.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР