Гръцките власти предлагат безплатна едноседмична почивка на туристите, напуснали остров

...
Гръцките власти предлагат безплатна едноседмична почивка на туристите, напуснали остров
Коментари Харесай

Безплатна почивка за туристите, напуснали Родос заради пожарите

Гръцките управляващи оферират безвъзмездна едноседмична отмора на туристите, напуснали остров Родос поради горските пожари, обхванали страната. Туристите ще могат да се възползват от офертата през идната година, оповестява Дейли мейл, представена от.

Премиерът Кириакос Мицотакис съобщи, че горският пожар е засегнал 15% от остров Родос. По думите му пожарът е предизвикал известно стеснение на посетителите. Той акцентира, че обстановката към този момент се възстановява.

Мицотакис уточни, че държавното управление на Гърция ще предложи безвъзмездна едноседмична отмора на туристите, наранени от пожара, с цел да се върнат още веднъж идната година и да се насладят на хубостта на остров Родос.

Повече от 20 000 туристи и локални поданици бяха принудени да изоставен домовете си и крайбрежните хотели, откакто огромен пожар обхвана гръцкия остров. Силните ветрове разпространиха пламъците на Родос,

Туризмът е главният мотор на стопанската система на Гърция. Родос е една от известните ваканционни дестинации в страната.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР