Гръцките медии отразиха с репортажи срещата в София на българският

...
Гръцките медии отразиха с репортажи срещата в София на българският
Коментари Харесай

Медиите в Гърция с репортажи от срещата Рашков - Теодорикакос

Гръцките медии отразиха с репортажи срещата в София на българският вицепремиер Бойко Рашков и гръцкия министър по отбрана на жителите Панайотис Теодорикакос. Информацията акцентира желанието на двете страни за надграждане на двустранните връзки и гранично съдействие.

В информация и мнения гръцките медии отразиха срещата на двамата министри,като акцентират, че основател е българската страна.

Вестник " Иефимерида " слага акцент върху съглашението за цялостно съдействие против всички форми на трансгранична престъпност и интернационален тероризъм.

Изданието " Прото тематика " напомня, че и двете европейски страни, България и Гърция, имат външни европейски граници и са решени да продължат взаимно да работят за секване на мрежите за незаконно влизане на мигранти.

Държавната телевизия ЕРТ също означи с репортаж срещата на двамата министри. " Атина и София не престават да поддържат високо равнище на сигурност на границите ".

Част от медиите откриха символика в визитата на министър Теодорикас в София, което е първата му публична аудиенция в чужбина измежду вдишване на министерството по отбрана на жителите.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР