Гръцките фермери са информирали български превозвачи за намерението си от

...
Гръцките фермери са информирали български превозвачи за намерението си от
Коментари Харесай

Гръцките фермери затварят границата, предупредиха българските превозвачи

Гръцките фермери са уведомили български превозвачи за желанието си от понеделник да затворят границата с България. Гръцките фермери стачкуват против икономическите ограничения на държавното управление в Атина. Засега демонстрациите са единствено пред държавните институции в южната ни съседка.

Вангелис Бутос, ръководителят на фермерските сдружения за Централна Гърция, е уведомил с писмо Съюза на българските транспортни служащи, че е взето решение за радикализация на митингите от 22-ри януари, удостовери ръководителят на Синдикалната конфедерация Александър Стамболийски:

Получихме писмо, в което имаше информация, че се приготвят митинги, само че информацията беше много нищожна.

От синдикалната конфедерация се надяват както предходната година българските и гръцки управляващи да не позволен блокади по границите, само че не изключват вероятността това да се случи поради българското председателство на Съвета на Европейския съюз:

По-скоро чакаме да бъдат затворени границите поради Българското председателство на Европейския съюз. Ще се опитат да покажат на делегациите, които участват в Българи, ситуацията, в което се намира гръцкото земеделие. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР