Гръцки родилен дом дал чуждо бебе погрешка. Става дума за

...
Гръцки родилен дом дал чуждо бебе погрешка. Става дума за
Коментари Харесай

Гръцки родилен дом дал чуждо бебе погрешка

Гръцки родилен дом дал непознато бебе простъпка. Става дума за град Лариса, а чиновниците занесли на млада двойка бебе, което в последна сметка се оказало, че не е тяхното, оповестява телевизия Мега, представена от Българска телеграфна агенция.

30-годишната жена родила в частна клиника в Лариса на 18 август. След раждането взела в прегръдките си бебето и го нахранила. „ В кошарката, която ти носят, там, където поставят бебето, стоеше нашето картонче, не обърнахме доста внимание в този миг, а и не пишеше името й “, споделя бащата. „ Изпратихме фотоси на роднините си, жена ми дори го накърми “, продължава той.

Цял ден двойката мислела, че това е тяхното бебе. На идващия ден нещата обаче нещата взели непредвиден поврат.

„ На другия ден сутринта ни донесоха друго бебе. Огледахме го деликатно и си казахме: „ Какво става тук? Нещо не е наред. “ Излизам в коридора и виждам хипотетично нашето бебе да се насочва в друга посока, а аз в това време бях изпаднал в потрес. Акушерката ни споделя: „ Вчерашното беше друго бебе “. Тоест нашето бебе е било пратено другаде “, споделя бащата.

В последна сметка се оказало, че е станала неточност и първия ден родителите били получили бебето на друга жена, родила в същия ден в клиниката.

Родителите към момента са в потрес и мислят по какъв начин най-щастливият миг в живота им се трансформирал в сходно приключение. Двойката е поискала да бъде направена ДНК проба, с цел да не бъдат измъчвани от подозрения дали болничното заведение не е направила още някоя неточност. Те са наели и юрист, с цел да са сигурни, че виновните няма да се измъкнат без последици.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР