Гръцката столица Атина беше избрана за домакин на финалната осмица

...
Гръцката столица Атина беше избрана за домакин на финалната осмица
Коментари Харесай

Атина ще бъде домакин на финалната осмица в БШЛ в края на септември

Гръцката столица Атина беше определена за хазаин на финалната осмица на Шампионската лига по баскетбол за сезон 2019/2020, оповестиха от ФИБА. След решението на баскетболната централа от 12 март да анулира интернационалния шампионат, с цел да отбрани здравето на играчите, треньорите, длъжностните лица и почитателите, Управителният съвет на баскетболната Шампионска лига взе единомислещото решение на 30 март да възобнови и приключи сезон 2019/2020 с крайна осмица с формат един мач, която ще се организира от 30 септември до 4 октомври.

The city of Athens has been awarded the hosting of the 2020 Final 8!
— Basketball Champions League (@BasketballCL) Шест тима към този момент са се класирали за финалната осмица: АЕК (Гърция), Сарагоса (Испания), Нимбурк (Чехия), Апоел Йерусалим (Израел), Бургос (Испания) и Тюрк Телеком (Турция). Последните два ще бъдат избрани след изиграването на срещите Дижон (Франция) - Нижни Новгород (Русия) и Тенерифе (Испания) - Остенде (Белгия), които са планувани за 16 септември.

Осем тима ще вземат участие във финалната фаза на четвъртия сезон на Баскетболната шампионска лига, която ще се състои през последния уикенд на септември в гръцката столица. Мачовете ще се играят в зала " Никос Галис " с потенциал 18 хиляди места, която е дом на АЕК (Атина).

Решението по отношение на наличието на почитатели ще бъде взето на по-късен стадий в сходство с разпоредбите и наредбите, избрани от гръцките публични управляващи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР