Гръцката прокуратурапостановиарестза двамарумънци, които са разследвани засексуални действияс15-годишна българкана гръцкия

...
Гръцката прокуратурапостановиарестза двамарумънци, които са разследвани засексуални действияс15-годишна българкана гръцкия
Коментари Харесай

Кошмар: 15-г. българка роди след изнасилване от доведения си баща и двамата му авери

Гръцката прокуратурапостановиарестза двамарумънци, които са разследвани засексуални действияс15-годишна българкана гръцкия островКрит.

В ареста се намира и третирумънски гражданинна 44 години по същите съмнения. Той е признал за действието, като е декларирал, че то е било осъществено със единодушието на 56-годишния доведен татко на момичето, същорумънец. Последният отхвърля обвиняванията. Има подозрения, че той също се е възползвал полово от 15-годишното момиче, осведоми GreekCityTimes.

Случаят стана прочут преди няколко дни, когато 15-годишната българка дружно с майка си отишла в болница в град Ретимно, където по-късно родила крепко дете. Сигналът до полицията е бил подаден от болничното заведение.Лекаритенезабавно уведомили управляващите заради доста дребната възраст на момиченцето и тъй като не е разгласен татко.

Девойката е била унизена полово в продължение на две години, а по случая са арестувани повече от 12 души.

Преди към месец бащата на момичето се самоуби.

Превод и редакция БЛИЦ

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР