Гръцката прокуратура постанови арест за двама румънци, които са разследвани

...
Гръцката прокуратура постанови арест за двама румънци, които са разследвани
Коментари Харесай

Пастрокът на 15-годишната българка на о. Крит дал съгласие да бъде изнасилвана

Гръцката прокуратура постанови арест за двама румънци, които са разследвани за полови дейности с 15-годишна българка на остров Крит, заяви АНА-МПА.

В ареста от по-рано се намира и трети румънец на 44 години по същите съмнения. Той е признал за действието, като е декларирал, че то е било осъществено със единодушието на 56-годишния доведен татко на момичето, също румънец. Последният отхвърля обвиняванията.

Случаят стана прочут преди месец, а преди няколко дни 15-годишната българка дружно с майка си отишла в болница в град Ретимно, където по-късно родила крепко дете. Сигналът до полицията е бил подаден от болничното заведение, съобщи Българска телеграфна агенция.

В началото на януари полицията претърсва къщата на 15-годишното момиче. Според родственици едвам тогава биологичният й татко научава за гаврата с щерка му. 50-годишният мъж напуща къщата и купува газова бутилка.

Няколко дни по-късно мъжът е открит в колата си с отворена газова бутилка до него. Според управляващите мъжът се е самоубил. Близък до фамилията споделя, че почерненият татко оставил записка, в която написа:

" Не мога да понеса това, което научих за щерка ми. Благодаря на полицията за това, което свърши. Моля ви, не отнемайте детето от майка му. Претърсете мобилния телефон на щерка ми, с цел да разберете истината ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР