Гръцката полиция съобщи днес, че е арестувала 24-годишна жена по

...
Гръцката полиция съобщи днес, че е арестувала 24-годишна жена по
Коментари Харесай

Гъркиня опитала да убие бебето си

Гръцката полиция заяви през днешния ден, че е арестувала 24-годишна жена по съмнения в опит за ликвидиране на новородено, откакто инцидентен минувач разкрил бебе на няколко дни, изоставено в под земята резервоар за боклук, съобщи Асошиейтед прес.

Момченцето на възраст сред шест и 10 дни е било откарано в болница, където е открито, че общото му здравословно положение е положително.

Полицията заяви, че подозира за закононарушението майката на бебето. Според представена от в. "Катимерини " информация дамата е грузинка, която е била задържана няколко часа по-късно.

Кметът на град Каламата, където е открито новороденото, сподели пред държавната телевизия ЕРТ, че контейнерът е бил бездънен към три метра. По думите на Танасис Василопулос бебето е "извадило шанс " в нещастието си, тъй като боклукчийският камион, който раздробява събираните от него боклуци, се е забавил по маршрута си в сряда сутринта.

Бебето е било намерено от жена, която хранела уличните котки и чула бебешки рев. Тя е алармирала служителите на реда, които скочили в контейнера, с цел да извадят новороденото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР