Гранична полиция се включва в следенето на трафика към морето.

...
Гранична полиция се включва в следенето на трафика към морето.
Коментари Харесай

Такова чудо не бе правено в България! Хеликоптер ще кръжи над пътищата, а на джигитите лошо им се пише

Гранична полиция се включва в следенето на трафика към морето. Машината ще облита автомагистрали, натоварени пътища и ще следи за нападателни водачи на пътя, за такива, които се движат в пакет и за тези, които употребяват спешната лента за напредване, съобщи БГНЕС.

Хеликоптерът е екипиран с камера, която има опция да приближи регистрационния номер на автомобила, извършител на разпоредбите на придвижване, и да съобщи информация от въздух на патрулите по автомагистралите и натоварените пътища.

Икономисти с революционна концепция: Караш повече в трафик, плащаш по-висок налог!

„ Включването на летателната машина е част от профилираните акции, които Министерство на вътрешните работи организира, с цел да обезпечи превантивната активност и да докара до понижаване на пътните произшествия по пътищата в страната “, заяви тази заран основен контрольор Росен Рапчев от Пътна полиция.

Той добави, че чиновници от работа „ Контрол на публичните средства “ (КОС) се включват в контрола по пътищата и ще ревизират водачите за оръжия и муниции.

„ Полицейските екипи ще са оборудвани с камера с доста висока разграничителна дарба, която ще им предава сигнали за водачи, които се движат нападателно, на близка отдалеченост или употребяват лентата за наложително прекъсване на автомагистралите. След като бъдат спрени колите, с изключение на всички обичайни инспекции и проби за алкохол или опиати ще се прави инспекция и от чиновниците на Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) за съществуване на оръжия или муниции и документите, които би трябвало да ги съпътстват. Смятам, че тези интервенции ще имат доста сериозен предпазен резултат, с цел да могат жителите да се движат обикновено “, изясни гл. контрольор Рапчев.

По думите му полицейските екипи през днешния ден ще бъдат ситуирани на главните пътни посоки в посока черноморието.

БЛИЦ напомня, че огромна полицейска акция имаше през вчерашния ден и в Бургас . Днес пък стана ясно, че има доста арестувани при интервенцията .

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР