Гранична полиция каза има ли опашки от автомобили по границите

...
Гранична полиция каза има ли опашки от автомобили по границите
Коментари Харесай

Гранична полиция каза има ли опашки от автомобили по границите ни

" Гранична полиция " сподели има ли опашки от коли по границите ни към 18 часа. Според известието им трафикът на българските гранични контролно-пропускателни пунктове е следният: 

Границата с Румъния



Трафикът е интензивен на вход и излаз на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. 

Извършва се монтаж на спомагателна покривна структура на двете крайни трасета на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Видин “ на изход и на вход в България. Движението се пренасочва през останалите трасета посредством пътна сигнализация.

Преминаването през съвместните гранични пунктове " Кайнарджа " / " Липница “ и " Крушари " / " Добромир “ се реализира съгласно договореното работно време от 8 до 20 часа.

Границата с Гърция:

Към 14 часа трафикът към Гърция е естествен.

На 6 юли беше извършена среща на шефа на ГДГП гл. комисар Антон Златанов с управлението на полицейската дирекция в Серес, вследствие на което е синхронизирана взаимната активност на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата-Промахон “. Използва се цялостният потенциал на пункта. Служителите на Групово дело " Гранична полиция “ работят на 6 гишета на излаз от България – 4 за леки коли, 1 – за рейсове и 1 за камиони; на вход – 3 за леки коли, 1 – за рейсове и 1 – за камиони. При липса на рейсове леките коли се пропущат и на техните трасета.

Времето за изчакване на жителите на Европейски Съюз е сведено до най-малко.

ГДГП препоръчва на гражданите, които пътуват към и от Гърция, да употребяват за прекосяване с изключение на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Маказа ", и останалите пунктове на българо-гръцката граница - ГКПП " Илинден ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Златоград ", Граничен контролно-пропусквателен пункт " Ивайловград " и Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Петко челник ".

През гранични пунктове   " Маказа ",  " Златоград “ и " Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

            

Границата с Република Сърбия

Трафикът е интензивен на вход на ГКПП " Калотина ".

В зоната на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Калотина “ се правят строително-монтажни действия по отношение на контракт за реорганизация и рационализация на пункта. Дейностите постановат краткотрайно свиване на пътните платна и метаморфоза на придвижването на преминаващите транспортни средства. През празнчните дни пътуващите с леки коли следва да имат поради, че краткотрайната организация на придвижването преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за прекосяване.

Границата с Република Северна Македония

Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. 

  

 

Границата с Република Турция:

Трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР