Грандиозното състезание на Red Bull - Soapbox, което за последните

...
Грандиозното състезание на Red Bull - Soapbox, което за последните
Коментари Харесай

Настъпи педала на приключението! Грандиозното Red Bull Soapbox най-после е в България

Грандиозното съревнование на Red Bull - Soapbox, което за последните няколко години тотално промени историята на автомобилните спортове, към този момент е в България. То ще се организира тази есен на на 28 септември на бул. " Черни връх " в София.

 Soapbox1

Откога чакаме нещо тъкмо такова, което да раздвижи кръвта ни и с изключение на с адреналин, да ни зареди и с доста креативно ентусиазъм. Нещо, в което и мъже, и дами могат да бъдат равностойни съперници, а заплахата да се свежда единствено до някое друго ожулено коляно.

За да станете част от Red Bull Soapbox са нужни няколко съществени неща: рискован дух, 3-ма другари на същия ум, малко креативност, собственоръчно моделиран безмоторен автомобил (желателно е това да не е модифицирания остарял Москвич на вашите, булдозер, валяк или трактор) и регистрация за присъединяване на формалния уебсайт на събитието до 30-и юни:. Още една дребна детайлност е, че би трябвало да сте навършили 18 години.

Отборите, утвърдени за надпреварата, ще са разграничени от по 4- ма души (ти и други трима на твоя ум, които самичък си си избрал:)), а спортните колички е належащо да са дали отговор на следните механически условия: да не са по-широки от 2 м., по-дълги от 6 м., по-ниски от 2.5 м. и да имат разстояние най-малко 10 см. от земята, както и да не тежат повече от 80 година (без шофьора). Не забравяйте, че автомобилът би трябвало да се задвижва единствено от гравитацията, личната ви досетливост и популярност богу, колкото е належащо Red Bull.

Всеки водач може да има навигатор, само че той напълно не е наложителен. Съотборниците на водача могат да засилят количката, само че единствено до стартовата линия. Щом тя пресече СТАРТ-а, към този момент никой не би трябвало да я бута напред. Отборът, чийто автомобил, най-бързо и сполучливо доближи финала, ще замине за Световните серии по гмуркане от скали - Red Bull Cliff Diving в Рио де Жанейро, Бразилия.

 image proxy large  P-20120217-80132 HiRes JPEG 24bit RGB  P-20120217-86089 HiRes JPEG 24bit RGB  image proxy large 4

Видяло се е, този Септември ще бъде Август, тъй че настъпете педала и дано приключението стартира! Да покажем, че въпреки и пораснали, таралежите още са живи!

Ааа, и не забравяйте да сложите на автомобила си кормило и спирачки:)

Всички останали детайлности за Red Bull Soapbox България, може да намерите тук:

Ще се забележим някъде по трасето!

Снимки: Red Bull

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР