Грандиозният скандал с тайното заснемане на кодовете на машините с

...
Грандиозният скандал с тайното заснемане на кодовете на машините с
Коментари Харесай

Машинен Костинброд. ДАНС: Зам.-министър на „Промяната“ заснел тайно кодове от машините

Грандиозният скандал с тайното снимане на кодовете на машините с телефон е дело на зам.-министърът на електронното ръководство Михаил Стойнов, излиза наяве от отчета на ДАНС, който преди час е бил изчетен от ръководителя на Народното събрание Росен Желязков на ексклузивен Председателски съвет.  

Стойнов е назначен за заместник-министър на електронното ръководство от квотата на „ Продължаваме промяната “ и в биогафията му написа, че „ има дълготраен управнически опит в областта на имплементацията на програмен продукт  и осведомителна сигурност ". 

" От отчета на ДАНС излиза наяве, че два дни, откакто ЦИК направи обществено генериране на така наречен хеш код, който е един от ключовете за отбрана на машините, заместник-министърът на електронното ръководство Михаил Стойнов влиза в залата, повтаря цялата процедура, снима с телефона си, смъква информацията на флашка. Ето по какъв начин се манипулират машините ", описа след Председателския съвет ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов. От Има Такъв Народ и „ Възраждане “ желаеха арест за зам.-министър Стойнов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР