Грандиозна финална битка определи Виктория и Явор да бъдат големите

...
Грандиозна финална битка определи Виктория и Явор да бъдат големите
Коментари Харесай

Ето ги големите победители в Един за друг: Посветиха победата на дъщеря си

Грандиозна крайна борба дефинира Виктория и Явор да бъдат огромните спечелили в четвъртия сезон на сантименталната конкуренция " Един за различен “. Последното и най-важно предизвикателство – " Четири сезона “, тества силата на волята и издръжливостта на влюбените. Броени дни откакто се сгодиха по извънредно сантиментален метод в предаването, Вики и Явор съумяха да се активизират и се оправиха най-добре в играта, демонстрирайки забележително хладнокръвие и самообладание. Двойката си извоюва първото място в фамилното съревнование и със лични сили съумя да завоюва 74 348лв.

" Много сме щастливи, още не можем да повярваме. Посвещаваме успеха на най-специалния човек в живота ни – нашата щерка Карина. Участието ни в предаването беше едно неповторимо преживяване за нас, което ще помним и описваме цялостен живот. Емоциите, които спечелихме несъмнено ще горят в нас още доста дълго време “, разясниха огромните спечелили Виктория и Явор.

" Вие издържахте стихиите на четирите сезона и нито за миг не изпуснахте премията от ръцете си. А на ръката на Вики е и най-красивият приз - знак на вашата обич “, показа водещата Станислава Ганчева.

Във финалното тестване двойките трябваше да активизират силите си и да устоят на суровите стихии на любовта – жарко слънце, леден дъжд, мразовит вятър и зимна буря. Всичко това до момента в който пазят баланс върху преносима платформа, без да се отделят един от различен за секунда и държейки 15-килограмова чанта. Четвъртото място в конкуренцията заеха Габриела и Десислав, които се подхлъзнаха в самото начало на играта. Бронзът отиде при Кристина и Артьом, за които тестването се оказа непостижимо. Подгласници на спечелилите станаха Димана и Христо, които до последно се бореха с тежките прищявки на сезоните. Най-голямо успокоение и забележителна мощ на духа демонстрираха Виктория и Явор, които философски съумяха да издържат най-дълго и да вземат успеха, съобщи NOVA.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР