Грандиозен взриви обстановката в Черно море. Клубното ръководство е изхвърлило

...
Грандиозен взриви обстановката в Черно море. Клубното ръководство е изхвърлило
Коментари Харесай

Скандал: Изхвърлили шестимата от Черно море заради мача с...

Грандиозен взриви ситуацията в Черно море. Клубното управление е изхвърлило от представителния отбор шестима футболисти, защото при направените проби с детектора на лъжата, се открило, че те не са дали правилни отговори, а са излъгали на въпроси, свързани с мача с ЦСКА (1:3). " Моряците " се разделят с капитана си Георги Илиев, Георги Китанов, Иван Дюлгеров, Петър Витанов, Виктор Генев и Пламен Димов.

По-рано " 24 часа " пусна информация, че шефовете на Черно море са подхванали тази последна мярка, само че без да се посочи за кой мач става въпрос. Резултатите от полиграфа са дали съображение на босовете на клуба да стопират присъединяване на играчите в мача с Лудогорец, изгубен с 1:4. Очаква се те да бъдат махнати освен от Черно море, само че и да не намерят място в други български тимове.

След изваждането на шестимата Черно море нямаше сили да се опълчи на Лудогорец и загуби с 4:1 в Разград като с тази победа домакините станаха първенци. След дуела наставникът на варненци Илиан Илиев в прав текст съобщи, че това е решение на управлението и въпросните състезатели повече няма да са част от Черно море, само че не посочи каква е повода за тези дейности на босовете.

“Причината е, че преди два дни от управлението ми оповестиха, че няма да продъжлаваме с тези футболисти. Всякакви въпроси би трябвало да отправите към шефоете. Така ми бе обявено. Неприятно е, тъй като с тези хора изкарахме добра година. Искам да благодаря на всеки, който е дал нещо на тима. Шокирани сме всички, уповавам се да се развият добре нещата. Причините би трябвало да търсите от ръковдството. Не може да казвате дали тове е леке или не. Това единствено управлението може да обясни ”, съобщи Илиев.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР