Гран При на Мексико Сити във Формула 1 донесе 14-ата

...
Гран При на Мексико Сити във Формула 1 донесе 14-ата
Коментари Харесай

Sportal Motorsport: Ще бъде ли победен Верстапен до края на сезона?

Гран При на Мексико Сити във Формула 1 донесе 14-ата победа на Макс Верстапен този сезон и той излезе еднолично отпред в класацията по този индикатор в историята на спорта. Дали обаче Макс ще успее да завоюва и оставащите две надпревари до края на годината или някой различен водач може да спре серията му? Водещите на Sportal Motorsport Георги Иванов и Евгени Въков разискват случилото се на пистата “Ерманос Родригес ” в неделя, като акцентът е върху аргументите за превъзходството на Макс в това съревнование и също по този начин търсят повода за избора на гуми от отбора на Мерцедес за тази конкуренция.

Преди обаче да стигнем до борбата във Формула 1, още при започване на предаването на Георги Иванов гостува ръководителят на БФАС Румен Дунев , който описа за митинга на автомобилните водачи от края на предходната седмица, изгубения лиценз и комплицираните връзки със служебния министър на спорта Весела Лечева.

“Това, което остава отвън вниманието на медиите е натискът, който оказва СБА и ръководителят на тази организация Емил Панчев върху страната и СБА потеглят всички проблеми ”, добави Дунев, който също по този начин изясни, че излаз от обстановката може да бъде реализиран с посредничеството на ФИА.

Още Формула 1 - за какво представянето на Ферари в Мексико Сити беше толкоз едва? От отбора имат пояснение, само че то надали ще се хареса на почитателите.

И защото следва финалният кръг от сезона в международния шампионат в MotoGP обсъждаме какви са възможностите на Франческо Баная да стане международен първенец и дали в действителност Фабио Куартараро може да отбрани купата си. Или пък, за какво да не забележим на финала на “Рикардо Тормо ” победител с испанска фамилия, като имаме поради Марк Маркес, не някой различен.

Приятно гледане!

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Sportal.bg | Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР