Гражданско движение Боец (България обединена с една цел) на официалния

...
Гражданско движение Боец (България обединена с една цел) на официалния
Коментари Харесай

Ето как Тома Биков се защитава пред съда след обвинение, че клевети заради къщата в Барселона

Гражданско придвижване " Боец " (България обединена с една цел) на формалния си уебсайт, че е стартирало делото дело за неистина и клюка против дептуата от ГЕРБ Тома Биков .
Припомняме, че от придвижването оповестиха през месец октомври 2020 година, че ще съдят Биков поради това негово изявление пред Нова телевизия:
" БОЕЦ това е една организация от двама души, която се провежда от Цветан Василев. Купуват една страница в един испански вестник, непосредствен до сепаратистите в Барселона, с избрани връзки с съветски служби ". " БОЕЦ и Бивол понякога заработват за Цветан Василев мисля, че това е ясно на всички. Това не е някаква загадка. И че господин Василев от шест години се пробва нещо да се оправдава по някакъв метод през подобен вид медии или организации, също е… те не се крият, те имат фотоси с него ".
Причина за изявлението му са за връзка с проблема към и записите, станали известни като.
От документите по делото, които придвижването е разгласило, излиза наяве, че съгласно отбраната на Тома Биков - юрист Рая Назарян, казаното от депутата не може да е клюка, тъй като изказванията му се базират " само на информация, тиражирана в медийното пространство ". Биков и юристът му се базират на публикации от медии, за които или са били благосъстоятелност на някогашния народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски или са доближени до него: Агенция ПИК, politika.bg, Монитор, Канал3, Blitz и tribune.bg.
Относно изказванието на депутата, че " БОЕЦ " купуват страница в един испански вестник ", отбраната акцентира, че това не е позорящо изказване, тъй като не е закононарушение. " Предвид на това, даже и да съставлява погрешна информация, разпространяването ѝ не би могло да съставлява клюка ", написа юрист Назарян.
Тя предвижда и че ще остане " напълно несполучлив опитът на " БОЕЦ " да убеди съда, че придвижването е претърпяло неимуществени вреди " от изявлението на Тома Биков. Причина за това, съгласно отбраната е, че придвижването " не се слави с положително име, не се смята за престиж и не е давано за образец ".
" Несъмнено Групово дело " БОЕЦ " е основано с идеалистични и доброжелателни цели. На процедура обаче излиза наяве, че филантропските хрумвания са останали на назад във времето. (...) Широко в публичното пространство са публикувани мощно притеснителни фрагменти и призивни слова от страницата на " БОЕЦ ", които зоват за нарушение на публични права и правила (...) приканват към принуждение, отплата, побоища, гибел и разпра ", написа юристът, с цел да отбрани тезата си.
" Така работи мафията – показва с пръст неуместните и непримиримите и насъсква с цялата им мощност всички свои прислужници, медии и институции – бухалки! Следва омаскаряване, гонене, мачкане и репресии без опция да се защитиш. А в редките случаи, когато някой откри сили да опълчи на тази низост, то внезапно виждаме по какъв начин вувузелите на мафията дават заден ", разясняват от " БОЕЦ " причините на отбраната на формалната си страница.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР