Граждански патрули по улиците на София вече няма. Те прекратиха

...
Граждански патрули по улиците на София вече няма. Те прекратиха
Коментари Харесай

Боян Расате: В обществото тлее една жарава, която ще избухне

Граждански патрули по улиците на София към този момент няма. Те прекратиха своята активност още когато имаше пик на мигранти, тъй като полицията възпрепятстваше нашата активност. Патрулиращите започнаха да се трансформират в посмешище за мигрантите. Това сподели националистът Боян Расате в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов” по Канал 3.

„ Огромната част са стопански мигранти, които търсят по-добър живот, малко са бежанците. Забелязва се, че огромна част обаче трайно се заселиха към „ Мария Луиза” в София. Българските магазини, които са в тази част, търпят финансови загуби, тъй като българите се тормозят да вървят там и това е обикновено, поради купищата набези “, сподели Расате.

„ В тази зона се развива проституция, грабежи и какво ли не. Израснал съм в този регион и той беше напълно друг. Притеснително ми е, че държавни чиновници има присъединяване в трафика на хора, чуват се такива неща “, безапелационен беше той.

По думите му демократичната народна власт е в доста сериозна рецесия от най-малко едно десетилетие. „ Пропагандирането на тъждество в Западна Европа ще приключи с една ужасна злополука. Хората, които живеят там, от дълго време са построили гражданско общество, което оказва напън на ръководещите - нещо, което не се случва у нас. Благодарение на това, отвън парламентарната съпротива, бива мачкана. Това мачкане обаче не може да продължи постоянно. Тлее в обществото една жарава, която ще избухне “, предвижда Боян Расате.

„ В Германия да вземем за пример има убийства и неуважение на обществото- там се изнасилват дами, убиват се деца. Там ще бъде най-трудно, тъй като там ще бъде последният бастион на либерализма, тъй като там е сърцето на Европа. Глобалната европейска политика се управлява от Берлин. Законодателството престава да действа. Културните разлики в Германия са големи. Там няма никаква интеграция и когато стартира това да се разпада, ще се случи нещо ужасно “, сподели още Расате.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР