Граждански и професионални сдружения подкрепиха днес номинацията на вицепремиера Валери

...
Граждански и професионални сдружения подкрепиха днес номинацията на вицепремиера Валери
Коментари Харесай

Сдружения отново в подкрепа на Симеонов – искат го за водач на листа на евроизборите

Граждански и професионални сдружения поддържаха през днешния ден номинацията на вицепремиера Валери Симеонов за лидер на листа за идните евроизбори, оповестяват от пресслужбата на НФСБ.

Зад кандидатурата на водача на партията застанаха Национално съдружие „ Българската домашна ракия “, Национална асоциация „ Българско Черноморие “, Национално съдружие „ Защита притежателите на парцели “ и Сдружение „ Обединен селски регион “.
НФСБ потеглят сами към евровота Валери Симеонов ще води листата на партията си... в случай че не се разбере с останалите в "Обединени патриоти "
Същите неправителствени организации застанаха зад вицепремиера, когато майките на деца с увреждания желаеха оставката му поради думите му „ сякаш заболели деца”. Тогава те заплашиха с контрапротести.

Национална асоциация „ Българско Черноморие “последователно се е обявявала в поддръжка на разнообразни капиталови планове в черноморския район и неведнъж е упреквала „ зелените” организации в гонене на персонални облаги за сметка на развиването на туризма и стопанската система.
Асоциация скочи против противозаконните къмпинги "Българско Черноморие " към този момент се разгласи в отбрана на плана за курортно населено място в Карадере
През 2014 година сдружението прикани страната да вземе ограничения против противозаконните къмпинги по Черноморието. На идната година в действие влязоха първите нормативни актове и санкции против дивите къмпингари.
Държавата подгони нелегално къмпингуващите по Черноморието Първоначално те ще бъдат единствено предупреждавани
Подобна е и позицията на Валери Симеонов, който постоянно на няколко пъти непосредствено упрекна екоактивистите в рекет. Подобен беше казусът с построяването на втори кабинков въжен превоз на Банско.
Валери Симеонов дефинира митингите против втора кабинка в Банско като бойкот Според него аргументите са две – едната е интерес на непозната страна, която се усеща застрашена от Банско, а втората – бойкот от други политически партии
„ Като вицепремиер той се ангажира извънредно доста с проблемите на Българското Черноморие. Нещо повече – Валери Симеонов беше единственият политик, който застана против двойните стандарти и потърси правдивост, въвеждайки ред – както за шума, по този начин и за плажовете, и устройството на териториите “, съобщи ръководителят на УС на Национална асоциация „ Българско Черноморие “ Димитър Канариев.

Вчера се организира първата среща за тази година на партиите в Обединени патриоти. На нея водачите на НФСБ, „ Атака” и Вътрешна македонска революционна организация трябваше да обсъдят общата си политика за евроизборите. Тя се разпадна, без да се реализира съответен резултат. Така, сюжетът политическите групи да се явят на идните избори независимо – звучи все по-реалистично.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР