Гражданска защита в Гърция предупреждава за екстремно време, особено на

...
Гражданска защита в Гърция предупреждава за екстремно време, особено на
Коментари Харесай

Опасно време в Гърция, призоват хората да не излизат

Гражданска отбрана в Гърция предизвестява за рисково време, изключително на някои гръцки острови и прикани хората да останат на закрито.
Гръцката гражданска отбрана издаде предизвестие за рискови метеорологични феномени и незабавно посъветва жителите в засегнатите региони да бъдат изключително внимателни и да заобикалят да излизат навън, когато явленията са интензивни.
След незабавно съвещание през вчерашния ден, генералният секретар на гражданската защита Василис Папагеоргиу настоятелно прикани жителите на региони, наранени от неприятното време, да бъдат изключително внимателни и да заобикалят да излизат навън.
Силен дъжд и стихии засегнаха южните елементи на Гърция през вчерашния ден, в това число Крит, Додеканезките острови, Йонийските острови до и на юг от Кефалония, Западен Пелопонес и Цикладските острови.
Предполагаше се, че метеорологичният фронт ще се движи на изток, достигайки Източен Пелопонес и островите в Източните Егейски морета по-късно денем и ще премине нагоре към източна и централна Гърция, Тесалия и Спорадските острови през нощта.
Лошото време се чака да продължи в северна Гърция през днешния ден, дъждовете ще са съпроводени от доста мощен северен вятър.
Гражданската отбрана също по този начин посъветва обществеността да обезопаси домовете си и всички предмети, които могат да причинят вреди или пострадвания, да ревизира дали вратите и прозорците са добре затворени и да има поради уличните наводнения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР