Гражданите на Швейцария, големи фенове на референдумите, гласуваха по два

...
Гражданите на Швейцария, големи фенове на референдумите, гласуваха по два
Коментари Харесай

Швейцария: 13-та пенсия, но не на 65, а на 66 години

Гражданите на Швейцария, огромни почитатели на референдумите, гласоподаваха по два значими въпроса в препоръчаната пенсионна промяна.

В неделя швейцарските жители гласоподаваха на референдум по два въпроса, свързани с пенсионната промяна. Както в цяла Европа, сходни тематики притеглят огромно внимание. Гласуването по пощата в предходните дни притегли съвсем рекорден брой участници, а " несъмнено повече от нормално " са в Цюрих.

„ Това несъмнено е освен това от нормално гласоподаване, макар че процентът на гласоподавателите в Цюрих постоянно е висок ", споделя Клаудия Куце-Курти от градския съвет. „ Този ​​път към този момент преминахме границата от 50% единствено посредством гласоподаване по пощата, което е съвсем връх. "

Съдбата на единия въпрос е ясна. Проучванията демонстрират, че повече от 60% от гласоподавателите ще отхвърлят самодейността за последователно увеличение на възрастта за пенсиониране от 65 на 66 години и в бъдеще " гъвкаво " обвързване на възрастта за пенсиониране с продължителността на живота.

Швейцарците означават, че възрастните хора към този момент имат проблеми с намирането на работа и повишението...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР