Гражданите, които пътуват по българските пътища, губят от това, че

...
Гражданите, които пътуват по българските пътища, губят от това, че
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: Има криза на управлявящата коалиция, тя не е в състояние да взима решения

" Гражданите, които пътуват по българските пътища, губят от това, че има недоразумение в обединението.

Има рецесия на ръководещата коалиция, тя не е в положение да взима решения. "

Това съобщи районният министър Гроздан Караджов в " Панорама " довечера.

По думите му казусът не е в парите за пътищата, а фокусът на дебата е в това да се разреши на АПИ да си прави работата. И назова обстановката " юридически капан " - че който и да подпише заплащания сега, може да чака да стане обвинен.

" По стичане на исторически условия АПИ е в един капан, това е една правна неустановеност - не е ясно дали в случай че не разпишат нови възлагания, ръководителите на АПИ няма да влязат в пандиза. Или по-скоро има доста огромна възможност това да стане по този начин ", разяснява министърът.

Като не се разписват възлагания, няма нито един сменен знак или мантинела, разясни той.

По молба на министъра депутатите Има Такъв Народ са внесли ново предложение за решение, в което са изчистени пари, заплащания и всевъзможни усложняващи проблема условия.

" Искаме просто Народно събрание да даде опция на АПИ да си прави работата, другояче хората питат къде е страната, за какво не кърпи дупките, за какво не си асфлатира пътищата ", акцентира Караджов.

Попитан - в случай че не стане решението с пътищарите, какво следва - пада държавното управление или нещо друго, той отговори:

Не знам. Мисля, че в случай че това не стане, хората ще станат.

Той сподели още, че не взе участие във взимането на политически решения в Има Такъв Народ. Но му харесали, тъй като били " момчета, които са биткаджии ".
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР