Гражданите искат свобода, законност и модернизация, а не още от

...
Гражданите искат свобода, законност и модернизация, а не още от
Коментари Харесай

ДБ: Не можем да променим България, гледайки в задното огледало

Гражданите желаят независимост, правда и рационализация, а не още от същото . Не можем да променим България, в случай че гледаме единствено в огледалото за назад виждане и натискаме спирачката, време е да използваме кормилото и газта . Това съобщи депутатът от " Демократична България " Велизар Шаламанов при започване на пленарното съвещание.

Той настоя пред Народното събрание да бъде призната визия 2020-2030 година за външна политика, защита, сигурност и нововъведения . Правителството започва обзор на системата за национална сигурност през януари 2019 година , само че към момента няма приемлив спор в Народното събрание. Шаламанов настоя страната да се приготви за присъединяване в идните срещи на върха в НАТО.

В идващите 3 месеца предстоят значими събития в региона на външната политика и геополитика. Трябва да има ясна рамка на Народното събрание, за които сега законодателният орган отсъства, уточни Шаламанов. Също по този начин Народното събрание би трябвало да одобри ясна политическа рамка за присъединяване на български делегации, водени от президента във значимите външнополитически събития, които предстоят в идващите 2-3 седмици. Не са основани комисиите по външна политика и защита , и по тази причина от Демократична България ще проведат съвещания с шефове в Министерство на външните работи и МО за подготовка на срещите и председателство по главните позиции на присъединяване на президента и министрите.

" Демократична България " е мощно загрижена от разполагането на съветски военни сили по границите с Украйна , както и въвеждане на ограничавания в корабоплаването и въздушното пространство. От обединяването са загрижени от обсега на съветската шпионска мрежа и настояха министър председателят в оставка Бойко Борисов да показа на закрито съвещание своята оценка за работата на прокуратурата, както и подхванати ограничения във връзка с рисковете за национална сигурност, зараждащи от проникването на тези мрежи в страната.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР