Граждани заловиха крадец, откраднал заплатата на медицинска сестра от клиника

...
Граждани заловиха крадец, откраднал заплатата на медицинска сестра от клиника
Коментари Харесай

Граждани задържаха крадец, разпознали го от тв репортаж

Граждани заловиха апаш, откраднал заплатата на здравна сестра от клиника в София, до момента в който тя работи. Те разпознали обирджията по фрагменти, излъчени в репортаж на Нова тв. Преди към месец той влязъл в здравна клиника в столичния квартал " Младост " и от стаята, в която личният състав си държи облеклата, откраднал заплатата на здравната сестра Елизабет Донкова - 1000 лв.. " С тези пари заплащам голям заем. С него заплащам образованието на щерка ми в чужбина ", описа тогава пред камерите на Нова тв Елизабет Донкова.

Впоследствие млади мъже разпознават крадеца и се пробват да го задържат до идването на полицията. Разиграва се същински екшън - крадецът ги напада с пикантен спрей и се пробва да избяга, като нахлува в чужда кола.

„ Обадихме се на 112, откакто го познахме. Обадих се и на мой другар да пристигна. Като разбра какво става,  крадецът извади спрей и ме напръска. ", описа пред Нова единият от мъжете, взели участие в задържането на обирджията.  " Плашеше, че има оръжие и да се махаме. След това спря кола на чужд човек и нахлу в нея. Заплаши водача да кара, само че той излезе от колата. И той беше напръскан със спрей. Крадецът спря втора кола, само че отново не потеглиха. “, показа още мъжът.

Въпреки агресивното му държание, крадецът е задържан до идването на служители на реда, които го арестуват. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР