Граждани от Варна, притеснени за водата, която пият и с

...
Граждани от Варна, притеснени за водата, която пият и с
Коментари Харесай

Варненци са притеснени за качеството на водата, която пият

Граждани от Варна, обезпокоени за водата , която пият и с която се мият, желаят тя да бъде изследвана. Инициативата се популяризира в обществените мрежи от Бетина Цветкова - https://www.facebook.com/groups/719608034906967/permalink/1061616304039470/
" Въпросът е сериозен: Искам да проучвам варненската питейна вода в лаборатория. Има ли други искащи, които ги интересува какво има във вода за 3 лева./кубик фактически и са подготвени да отделят дребна сума, с цел да си платим тестването? ", написа варненката.
От мненията под поста се вижда, че доста хора поддържат самодейността и също желаят водата в морската столица да бъде изследвана. Варненци са обезпокоени за здравето си, тъй като виждат какъв брой мръсна е сякаш питейната вода в града.
" Изключително доста скърбя, че не снимах водата, която си налях преди няколко дни.
Събудих се към 6ч.сутринта и ми се пиеше вода-не светнах лампата в кухнята, пуснах водата, оставих я да се произтече малко и си изпълних чашата. Чуваше се все едно съм си наляла газирана вода-изхвърлих я и отново пробвах. Същата работа! Светнах и това което видях,направо ме втрещи-млечно бяло-жълтеникава вода, която шупти.
(става въпрос за Бриз в случая)-не знам да е серпантина водата.... ", споделя друга варненка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР