Два автомобила пропаднаха в центъра на Варна след проливния дъжд,

...
Два автомобила пропаднаха в центъра на Варна след проливния дъжд,
Коментари Харесай

Коли пропаднаха в пороен дъжд във Варна


Два автомобила пропаднаха в центъра на Варна след проливния дъжд, който се излива от ранни зори в морската ни столица.  Пропадналият сектор е от ул. " Антим Първи " до Регионалния исторически музей в центъра на града, съобщи БНР.

По първични данни няма потърпевши, само че в града има доста наводнени пътни сектори, както и неработещи светофари. Наводнен е и регионът на Зеленчуковата борса.



Сериозен трафик и тапи от коли поради пороя има по бул. " Владислав Варненчик ", в посока към летището, по бул. " Васил Левски " (от РЗИ до бул. " Осми крайморски полк " ), по бул. " Приморски " (в региона на ФКЦ), има и доста наводнени подлези.



Пътят Варна - Добрич е блокиран от ремарке на ТИР, оповестиха от Областно Пътно ръководство. За Добрич придвижването се отбива през Кичево, а от Добрич към Варна през Новаково.

17 литра на кв.метър е количеството на дъжда във Варна Това е най-обилният дъжд по Черноморието в рамките за последните 12 часа. На Североизток върхът държи Русе, където за 24 часа са " паднали " 36 л. на кв.м.

Очаква се към и след обяд преваляванията да отслабнат и на доста места да спрат.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР