Граждани осиновиха изоставен общински подлез. От години те пускат собствен

...
Граждани осиновиха изоставен общински подлез. От години те пускат собствен
Коментари Харесай

Граждани осиновиха изоставен подлез

Граждани " осиновиха " зарязан общински подлез. От години те пускат личен ток, с цел да светят лампите в тунела. Вандали обаче постоянно късат кабелите и дърпат шалтера на тока. Хората са наели и частна защита, с цел да ги пази, до момента в който минават през тунела. Също по този начин заплащат и за почистването му. Когато защитата почива, преминаващите тичат с цялостни сили, с цел да избегнат изненадите в тъмния подлез.

" Преди време при нас пристигна снимачен екип на един филм и ни помоли да снима в подлеза под жп гара Искър. Неговият сюжет е обвързван с края на света. Затова те желаеха да употребяват ужасяващия тунел ", разказа за " Здравей, България " Диана Бойчева.

През мястото минават хиляди хора, които работят в индустриалната зона на регион Искър. Граждани споделиха още, че подлезът е пред съсипия. Има падаща мазилка, капеща вода и разрушени плочки. След като години никой не се грижил за рисковия тунел, администрацията на регион Искър го оповестила за общинска благосъстоятелност, с цел да има правото да го поддържа.

" Освен ремонта, съм разпоредил да се направи обособена партида, с цел да може тя да се трансферира на Столичната община. Предстои и ремонт и слагането на видеонаблюдение ", съобщи кметът на регион " Илинден " в Столичната община  Ивайло Цеков.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР