Граждани изригнаха срещу действията на МВР, касаещи пътната безопасност. Според

...
Граждани изригнаха срещу действията на МВР, касаещи пътната безопасност. Според
Коментари Харесай

Граждани изригнаха срещу МВР: Ще оставят хиляди лица с увреждания без шофьорски книжки!

Граждани изригнаха против дейностите на Министерство на вътрешните работи, касаещи пътната сигурност. Според тях Министерство на вътрешните работи жестоко погазва Законът за нормативните актове и по-точно член 18 а и чл.26. Министерство на вътрешните работи освен нарушава наредбите на този закон, само че се пробва с административни финтове да покаже, че е провело публични съвещания с жителите.

За задачата на своите нечисти намерения Министерство на вътрешните работи е изпратило покана единствено до избрани НПО-та и до нито един жител за обществено разискване. Законът за нормативните актове категорично е показал каква би трябвало да бъде процедурата и тя е социална съвещания с жители и юридическите лица, които могат да бъдат и компании и други икономически обекти.

Порочният метод, по който Министерство на вътрешните работи стартира процедурата касаеща пътната сигурност на жителите провокира и други терзания. Според плана на закон за водачите на МПС хиляди лица с увреждания ще останат без шофьорски книжки, а други хиляди въобще няма да могат да изкарат такива съгласно новите текстове в закона, които са дискриминационни съгласно хората.

Би Нюз разгласява поканата на Министерство на вътрешните работи и недоумява за какво по този начин се постъпва по толкоз значима тематика -
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР