Граждани излязоха на протест и блокираха столично кръстовище заради, според

...
Граждани излязоха на протест и блокираха столично кръстовище заради, според
Коментари Харесай

Протест блокира централно кръстовище в София, жители не искат промени в движението

Граждани излязоха на митинг и блокираха столично кръстовище поради, съгласно тях, противозаконната метаморфоза на придвижването и възбраната за прилагане на паркоместа в региона на бул. „ Патриарх Евтимий ".

15 април 2024, 14:56

„ Спасителите “ на София разгневиха поданици на центъра, митинг събира недоволните тази вечер

Според жителите на квартала със „ заповед от никой за никой " през вчерашния ден вечерта биват заградени част от паркоместата по бул. „ Патриарх Евтимий " и ул. „ Фритьоф Нансен ". Те настояват, че измененията се вършат по мрачно, а задачата е понижаване на паркоместата и запушалка с коли.  

„ Поздравяваме „ Спасителите “ – очевидно това е новият метод - да се работи през нощта. Няма да стане, не се обиждайте, само че по този начин не се работи. Заповядайте на следващия ден отново, само че този път ще бъдем готови. Да обещаем на Борис Бонев “, заканиха се по-рано недоволни жители.  

„ С Бонев под вежди се гледаме строго. Разбрал той, че съм отишъл до Варна и решил да почва с безобразията... Е няма да му се получи ", това написа Иво Дошев, админ на платформата „ Обществен надзор ". 

Заради митинга секторът беше затворен за придвижване за към час. Хората се заканиха да стачкуват всеки ден. 

При недоволните отиде кмета на региона Трайчо Трайков, който ги е уведомил, че има издадена заповед на кмета само за ремонт на настилката, не за смяна на организацията на придвижване. Утре имам още срещи, на които чакам да получа и спомагателна информация, която ще споделя, написа още Трайков.  


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР