Графикът за нощния градски транспорт в София ще бъде променен

...
Графикът за нощния градски транспорт в София ще бъде променен
Коментари Харесай

Промени в графика на нощния градски транспорт в София


Графикът за нощния градски превоз в София ще бъде изменен за облекчение на пътуващите. Както от сборната точка на 4-те линии рейсовете потеглят на еднакъв период от 40 минути, по този начин на другите спирки, часът ще бъде закръглян – да вземем за пример от 00.33 минути, в 00.35.
Промените ще влязат в действие от тази нощ. Табелите на спирките също ще бъдат заменени – с изключение на информация коя линия от нощния превоз минава, ще написа и часа, заяви пред Дарик Антон Деспотов от Център за градска подвижност.
В 11-те нощи, в които нощният превоз кръстосва София, от него са се възползвали 4000 души – приблизително 350 души на вечер, изясни той. Засега е нямало произшествия. Деспотов добави, че още не знаят дали маршрутът на превоза през нощта ще бъде обиден поради идните поправки в столицата.
"По принцип нощния превоз се движи по настоящи направления на публичния превоз. Единствено в централната част се движи там където няма превоз денем. Така че, в случай че се постанова промяна на маршрута поради ремонтни действия, ще осведомяваме навреме жителите ", уточни той.
Антон Деспотов добави, че към този момент нощният превоз върви добре и на края на годината, когато изтича тест интервалът му, Център за градска подвижност ще показа подробна информация, с цел да реши общината дали N1, N2, N3 и N4 ще продължат да вървят.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР