Градското дерби между Бетис и Севиля от осминафиналите за бе

...
Градското дерби между Бетис и Севиля от осминафиналите за бе
Коментари Харесай

Фенскo безумиe в Испания прекратиха люто дерби - прът удари играч по главата

Градското дерби сред Бетис и Севиля от осминафиналите за бе прекъснато след скандал още през първото полувреме. Играчът на Севиля Хосе Жордан бе ударен с хвърлен от трибуните кол. За него все още по непотвърдена информация се счита, че е бил пластмасов.
Сцената се разигра малко след 39-ата минута, когато Бетис съумя да изравни резултата. Това стори Набил Фекир, който съумя да вкара непосредствено от ъглов удар. Докато той и съотборниците му честваха обаче се стигна до грозната постъпка на ентусиастът, като играчът на гостите пострада тъкмо пред очите на основния арбитър, който незабавно наду свирката и даде сигнал на медицинския екип да влезе.
Арбитърът в началото взе решението да прибере двата тима и дълго време се обмисляше по какъв начин тъкмо да се постъпи - дали срещата да се доиграе. В последна сметка това не се случи, а в Испания непотвърдените информации гласят, че евентуално дуелът ще се доиграе на идващия ден пред празни трибуни.

От Кралската футболна федерация на Испания публично оповестиха, че е преустановен мача и че няма да се доиграе в същия ден, като в известието се добави, че сходни дейности надалеч няма да бъдат толерирани.
Преди да се стигне до попадението на Фекир пък в 35-ата минута Папу Гомес бе разкрил резултата в интерес на Севиля, откакто получи топката на границата на наказателното поле и с изстрел от придвижване не остави шансове на вратаря.
Макар и Гомес да откри в интерес на своя отбор, до попадението му по-активен на " Бенито Вийямарин " бе домакинът, който сътвори доста на брой положения, само че не съумя да ги материализира.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР