Градският велосипед на Urbinzied Bikes, които се произвеждат в България

...
Градският велосипед на Urbinzied Bikes, които се произвеждат в България
Коментари Харесай

Български велосипед бе отличен в международния конкурс за дизайн Red Dot

Градският велосипед на Urbinzied Bikes, които се създават в България от български екип, е отличен с приз в огромния интернационален конкурс за извънреден дизайн и нововъведения Red Dot, чиито оценки ще бъдат връчени на гала в операта в Есен на 9 юли, оповестиха от компанията.

Българският артикул ще бъде включен и в годишния азбучник на Red Dot за 2018/2019 година, както и в профилирана галерия с отличените, измежду които попадат и произведения на марки като Apple, Bulgari, Ferrari, Lenovo, LG, Philips, Porsche и Sony. Всички са определени измежду подадените за участиет 6300 поръчки от общо 59 страни.

Наградата се дава за достижение, което обгръща няколко равнища: нововъведения, функционалност, качество, дългоденствие и ергономичност.

Техническите характерности на българския велосипед също имат огромна заслуга за спечелването на наградата, защото той не се нуждае от безусловно никаква поддръжка. Безвъздушните гуми не се помпят с въздух, ремъчното задвижване е тихо и не изисква смазване, капсулованите спирачки и скоростна кутия не се замърсяват и не изискват никакво обслужване. Елементите от естествена кожа са с UV-защита и са устойчиви на атмосферни въздействия, което трансформира дизайнерския велосипед, тежащ едвам 12 кг,, в подобаващ за целогодишна приложимост без ограничавания от сезона.

Още когато е на фаза първообраз велосипедът печели златен орден от интернационалния конкурс A’design Awards, където побеждава мощната конкуренция от участници от над 100 страни.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР