Градският съвет на БСП-Пловдив настоява за незабавно напускане на партията

...
Градският съвет на БСП-Пловдив настоява за незабавно напускане на партията
Коментари Харесай

БСП-Пловдив иска партията да напусне управленската коалиция заради оставката на Янев

Градският съвет на БСП-Пловдив упорства за неотложно овакантяване на партията от управническата коалиция. Разпространената позиция е в поддръжка на някогашния министър на защитата Стефан Янев.

В нея се споделя, че с гласуването на неговата оставка Българска социалистическа партия се е сложила в услуга на непознати ползи, които имат за цел да хвърлят България във война, и то непосредствено на фронтовата линия. От БСП-Пловдив упорстват сходни решения да бъдат подлагани на необятно разискване в партията, като декларират, че липсва разговор сред националното управление и партийните структури. Позицията за овакантяване на ръководещата коалиция се поддържа и от ръководителите на общинските структури на партията в Пловдивска област, декларират от БСП-Пловдив.

" Това е гласът на градската партийна организация, който изрично не е склонен с отстраняването на министър Янев от поста му министър и показва своето терзание за бъдещето на страната ни, защото оставаме с чувството че, Министерски съвет не обслужва 100% българския интерес. БСП-Пловдив показва позицията си, че сме миролюбива партия и държим на това по кротичък метод да се решат проблемите, а не да се вкарва страната в подобен боен спор. Според нас колкото по-своевременно Българска социалистическа партия напусне ръководещата коалиция, толкоз по-голям е шансът да се запази като партия, тъй като и резултатите от последните изследвания демонстрират, че за следващ път Българска социалистическа партия ще понесе негатива на ръководството ", сподели Атанас Петков - зам.-председател на Горско стопанство на БСП-Пловдив.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР