Градски транспорт търси да назначи водачи на автобуси и тролейбуси,

...
Градски транспорт търси да назначи водачи на автобуси и тролейбуси,
Коментари Харесай

Градски транспорт търси да назначи водачи на автобуси и тролейбуси

Градски превоз търси да назначи водачи на рейсове и тролейбуси, предлага безвъзмезден курс за категории „ D ” и „ D с код 103 ”  

С годни документи претендентите могат да бъдат назначени незабавно, а на искащите да придобият нужната подготовка – Дружеството предлага гратис образование

Притежателите на годни категории „ D ” и „ D с код 103 ”, които желаят да бъдат назначени на служба „ лидер на рейс “ и „ лидер на тролейбус “, могат да подават своите заявки за работа във Варна,  ул. „ Тролейна “ 48, всеки работен ден от 08:00 до 16:00 часа. Следват да показват годна шофьорска брошура със съответната категория, уверение за психическа валидност, карта за подготовка на лидера.

Kандидатите за осъществяване на образование за придобиване на дееспособност за ръководство категория „ D ” и „ D с код 103 ”  след сполучливо довеждане докрай на курса ще подпишат трудови контракти за период не по-малък от 3 години. Ще употребяват всички обществени придобивки, като ваучери за храна в оптимален размер, в допълнение заплатен годишен отпуск, коледни и великденски бонуси.

Кандидатите следва да имат:
дееспособност за ръководство - категория „ С ” - най-малко 2 години за курс за водачи на автобус;
Обучението се провежда и заплаща от „ Градски превоз ” ЕАД.

След сполучливо довеждане докрай на курса, “Градски превоз ” ЕАД обезпечава работно място за „ лидер на рейс ” или „ лидер на тролейбус ” за най-малко 3 години.

Телефон за информация – 0700 10 933 всеки работен ден от 08:00 до 16:00 часа.

„ Градски превоз “ ЕАД Варна е вътрешен оператор на община Варна за публичен транспорт на пасажери. Дружеството експлоатира 30 тролейбуса ŠKODA 26 TR, които напълно замениха старите тролейбуси и модернизираха тролейбусния превоз на гр. Варна. Обслужването на автобусните линии е обезпечено от 85 нови рейса Соларис, следва включването на 60 нови електрически рейса в обезпечаването на превоза на града.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР