Градска легенда разказва, че когато Марго Роби представила на Warner

...
Градска легенда разказва, че когато Марго Роби представила на Warner
Коментари Харесай

Най-печелившите филми за всички времена в Холивуд

Градска легенда споделя, че когато Марго Роби показала на Warner Bros концепцията си за кино лентата за Барби, тя спечелила управлението, като им споделила, че филмът ще донесе доходи от най-малко милиард $. Миналата седмица се оказа, че е била права.

 

" Барби " към този момент е спечелил 1,18 милиарда $ в международния бокс офис. Това е необикновено достижение. От всички филми, създавани в миналото, единствено 53 са съумели да доближат този връх. Излишно е да споделям, че този брой е доста по-малък, в случай че желаете да преброите единствено положителните филми.

Защото, въпреки че " Барби " несъмнено заслужава това отличие (Ричард Броуди от " Ню Йоркър " написа това в Туитър), клубът на милиардерите от време на време наподобява като място, където творчеството умира. Това е една планина от продължения, римейкове и цинично лицензирано наличие на интелектуална благосъстоятелност, която си проправя път в Холивуд.

Доказателство? Това е елементарно. От 53-те кино лентата, които в миналото са спечелили един милиард $, два са от франчайза " Трансформърс ". Има четири римейка на Дисни, четири Джурасик парка, пет кино лентата за Междузвездни войни и 15 кино лентата за супергерои, 11 от които са направени от Марвел. Раздуването на мегафранчайзи е толкоз явно, че включването на " Скайфол " от 2012 година (23-ият филм за воин, основан преди 70 години) наподобява като освежаващо отклоняване.

 

 Добави изложение
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР