Градът на любовта Париж е също и град на тайни.

...
Градът на любовта Париж е също и град на тайни.
Коментари Харесай

Време за четене: „Парижка тайна“ открехва вратата към смайващи загадки в града на любовта

Градът на любовта Париж е също и град на секрети. Векове наред той е столицата на света и е обект както на удивление, по този начин и на завистта на мнозина. Бурните години към двете международни войни оставят своя незабравим отпечатък – и до през днешния ден смайващи загадки от тези времена още чакат своя отговор.

В „ Парижка загадка “ бестселъровият създател Карън Суон ( „ Коледна загадка “ ) открехва вратата към тях.

Лондончанката Флора е млада, само че опитна консултантка, която обикаля безкрай елитни аукциони, с цел да се бори със зъби и нокти за скъпи творби на изкуството. Сега Флора има достойнството да бъде първият човек, който влиза в затворен апартамент в града на любовта . В него прахуляк покрива безброй скъпи творби на изкуството , събрани там неразбираемо по какъв начин в годините на нацистката окупация. И Флора е решена на всичко, с цел да успее да продаде до една откритите произведения на Реноар, Матис, Дали и Писаро .

Има единствено един сериозен проблем. Никой не би купил коя да е тях, в случай че не е ясно кой е събрал цялата тази сбирка, по какъв начин е откупил картините от техните притежатели и за какво ги е изоставил на произвола на ориста. А апартаментът принадлежи на богатата фамилия Вермей, чиито двама наследници са добре познати от жълтите летописи – красивата и необикновено капризна Наташа и мрачният и недосегаем Ксавие...

Флора се оказва оплетена в мрежа от неистини, шокиращи секрети и проблеми, които не е очаквала да вълнуват имащите всичко милионери.

 Париж Ciela

„ Парижка загадка “ е трогателен роман за злоба, лукавство, ненадейно пламнала любов; приказка, задаваща безчет доста въпроси, чиито отговори знае единствено сърцето .
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39855/39855321/1600-399-oktomvri.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Щастливите девойки пътуват Октомври -->  Париж: обичаното факсимиле, което те кара да го обикнеш вечно Щастливите девойки пътуват Париж: обичаното факсимиле, което те кара да го обикнеш вечно  За по-приятна отмора: по какъв начин да си спестим дискомфорта преди и след хвърчене Щастливите девойки пътуват За по-приятна отмора: по какъв начин да си спестим дискомфорта преди и след хвърчене  Пещерата на Св. Иван Рилски: наложително място за всички българи Щастливите девойки пътуват Пещерата на Св. Иван Рилски: наложително място за всички българи Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР