Гръбначното изкривяване прогресира до 50 градуса по време на първото

...
Гръбначното изкривяване прогресира до 50 градуса по време на първото
Коментари Харесай

Анастасия има нужда от средства за операция на гръбнака

Гръбначното деформиране прогресира до 50 градуса по време на първото бурно израстване и това провокира смяна в позицията на ребрата и ежедневни болки.

" В продължение на две години Анастасия направи всичко по силите си с плуване и извършения да спре изкривяването и да избегне интервенция. Въпреки упоритостта, постоянството, самодисциплината и търпението, не съумя даже да го задъжи и все още градусите са над 60. Единственият метод да живее обикновено и без болежка, е интервенция с железни импланти по продължение на 14 прешлена. ", споделя нейната майка в Helpkarma.

Едни от най-известните ни ортопеди в тази област предложиха хирургията да бъде осъществена в профилиран сколиоза център в Германия. Избрахме Werner Wicker Klinik, където сe правят единствено такива интервенции - над 1500 на година и лекарските екипи имат необхдимя опит с анормални прешлени при вродена сколиоза. Препоръката на лекарите е интервенцията да се извърши при започване на 2019 година. Междувременно Анастасия минава през друго приключение и сега се възвръща от интервенция (на 28.11.2018 г.) на разкъсан менискус на дясното коляно. Операцията на гръбнака ще се насрочи незабавно, откакто възвърне крайници си и може да разчита на него, добавя още нейната майка.

Вижте по какъв начин може да дарите ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР