GPS система в хладилното ремарке на камиона-ковчег, в който в

...
GPS система в хладилното ремарке на камиона-ковчег, в който в
Коментари Харесай

GPS система в хладилното ремарке на камиона-ковчег може да помогне за разследването

GPS система в хладилното ремарке на камиона-ковчег, в който в Есекс, Англия, бяха открити 39 мъртви китайци, може да се окаже основна в следствието. Това оповестява в собствен материал " Скай Нюз ".

``
реклама 
В него е имало комплицирана система за наблюдаване на данни и точно съдържащото се в нея би трябвало да оказват помощ доста на полицията. Хладилното устройство е марка Schmitz. Компанията GTR Europe, която е притежател на ремаркето, разгласи на своя уеб страница: " Всички наши ремаркета имат GPS мониторинг и употребяват технология, наречена Blue Tree Systems, която следи освен придвижванията на автомобила, само че и положението на всеки хладилен елемент, който носят ". Тази система обезпечава " следене онлайн на транспортни средства с актуализация на позицията на всеки пет минути ". Тя също по този начин може да следи температурата на товара и регистрира неотложно всевъзможни условия отвън обсега.
Освен това от полицията изискват фрагменти на транспортното средство, при идването му на пристанището в Зеебрюге, където рутинно се снимат всички камиони, когато влизат в терминала.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР