Говоря от името на ръководството на БСП - нашата позиция

...
Говоря от името на ръководството на БСП - нашата позиция
Коментари Харесай

Нинова: Общинските съветници не трябва да подкрепят кандидат, предложен от ПП-ДБ/СС

Говоря от името на управлението на Българска социалистическа партия - нашата позиция е, че общинските съветници не би трябвало да поддържат претендент, препоръчан от " Продължаваме промяната - Демократична България " ( " Спаси София " ). Трябва да си предложат и поддържат нашия претендент - Диана Тонова. Това сподели в коридорите на Народното събрание Корнелия Нинова за избора на ръководител на Столичния общински съвет.
" Първо - Ваня Григорова и градската организация оспорват изборите за кмет на София и настояват, че те са фалшифицирани. " Те настояват, че Васил Терзиев е нелегално определен. В същото време да подкрепиш тези хора, които твърдиш, че са нелегално определени, е висша форма на двуличие ", сподели тя.

" Второ - Стотици хора в страната се оповестиха против разрушаването на монументи. " Ние обявихме това за подигравка с историята. Ако през днешния ден някой от нашите общински съветници седне дружно с тези хора и поддържа общ ръководител, то това е висша форма на липса на морал и изменничество ", безапелационна бе Нинова.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР