Говорителят на вътншното министерство на Руската федерация направи обръщение във

...
Говорителят на вътншното министерство на Руската федерация направи обръщение във
Коментари Харесай

Захарова: Днес всички сме изкушени. Момчета, дръжте се! Не се предавайте!

Говорителят на вътншното министерство на Руската федерация направи послание по отношение на напрежението в Москва. То е публикувано от съветското посолства в България посредством формалната фейсбук страница. 

Ето какво е споделила Захарова:

Имаме един главнокомандващ. Не два, не три, а един. И той прикани всички да се обединят.

Това е най-важното в този момент. Всички имаме лично отношение към всичко. Но в историята има моменти, когато персоналните неща би трябвало да бъдат оставени настрани за по-късно. Дори да си мислиш, че си 100% прав. Защо? Просто тъй като в случай че не се обединим в този момент, в случай че всеки е за себе си или за своето виждане за обстановката, всички други неща няма да имат значение. Необходимо е единствено единение. Единството под знамето на главнокомандващия.

Врагът единствено чака нашите междуособици. Няма да дочака!

Момчета! Зад вас са деца, дами, вашите родители! Държавата е зад вас. Зад вас е всичко, което защитавате с оръжие в ръце. Зад вас са гробовете на тези, които не пощадиха себе си. Зад вас са бъдещите генерации. Дръжте се и не се предавайте.

Разбирам, че изкушението да поставиш мнението си над ползите на страната и народа е огромно. Но единствено да му се поддадем, всичко, за което живеем и се борим, всеки на мястото си, ще рухне.

Обединете се. Вие сте братя. Вие не защитавате ползите на обособени хора, а на всички нас. Вие защитавате голямото си семейство. И ние имаме вяра във вас, както постоянно сме вярвали и сме подкрепяли.

Днес всички сме изкушени, изпитват ни. Не се поддавайте! Заедно с Президента! Бог да ни пази!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР