Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков обвини Запада в „икономически бандитизъм”Западните

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков обвини Запада в „икономически бандитизъм”Западните
Коментари Харесай

Путин: Западните санкции са равностойни на обявяването на война

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков упрекна Запада в „ стопански бандитизъм”

Западните наказания са равностойни на оповестяването на война, съобщи съветският президент Владимир Путин, представен от "Скай нюз ". Той настоя още един път, че нашествието в Украйна е била нужна, с цел да отбрани рускоговорящите в прилежащата страна.

А представителят на КремълДмитрий Песков упрекна Запада в „ стопански бандитизъм” против Русия и сподели, че Москва ще отговори.

„ Всяка страна, която се опита да наложи неразрешена за полети зона над Украйна, ще се смята от Москва като участничка в спора ", съобщи още Путин, представен от БГНЕС.

„ Сега чуваме, че е належащо да се сътвори зона, неразрешена за полети над територията на Украйна. Това е невероятно да се направи на територията на самата Украйна, допустимо е единствено на територията на някои прилежащи страни. Но всяко придвижване в това направление ще се преглежда от нас като присъединяване във въоръжения спор на тази страна, от чиято територия, където ще бъдат основани закани за нашите военни. Веднага ще ги считаме за участници във военни спорове и няма значение на какви организации са членове “, сподели той.

„ Всичко върви по проект в Украйна ", сподели още Путин, представен от „ Ройтерс”. „ Руската войска ще реализира всичките си цели, не се колебая в това ", сподели Путин. По думите му в Украйна са пратени единствено професионални бойци.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР