Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков изрази несъгласие с мнението на

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков изрази несъгласие с мнението на
Коментари Харесай

Песков: САЩ не иска военният конфликт в Украйна да приключи

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков изрази противоречие с мнението на китайския външен министър Цин Ган, че рецесията в Украйна се управлява от невидима ръка, и съобщи, че това е ръката на Съединени американски щати, които не желаят военният спор в Украйна да завърши, съобщи ТАСС.
" Тук евентуално може да не се съгласим с нашите китайски приятели ", сподели Песков на конференция, разяснявайки изказването на китайския външен министър. Говорителят на Кремъл посочи, че се майтапи.
" Знаете ли каква е шегата? Защото това не е невидима ръка, това е забележима ръка. Това е ръката на Съединени американски щати, това е ръката на Вашингтон. Вашингтон не желае тази война да завърши, Вашингтон желае и ще направи всичко, с цел да продължи тази война. Това е забележима ръка ", съобщи Песков.
Говорителят на Кремъл сподели още, че Русия не вижда предпоставки за " какъвто и да било кротичък преход " в обстановката в Украйна, по тази причина продължава да " се стреми да извърши своите задания и да реализира задачите си посредством по-нататъшното осъществяване на специфичната военна интервенция ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР