Говорителят на генерал Халифа Хафтар Ахмед ал Мисмари открито заяви,

...
Говорителят на генерал Халифа Хафтар Ахмед ал Мисмари открито заяви,
Коментари Харесай

Говорител на Хафтар: Решението в Либия е военно, не политическо

Говорителят на военачалник Халифа Хафтар Ахмед ал Мисмари намерено съобщи, че силите на Хафтар търсят военно решение вместо политическо в продължаващата либийска рецесия, като по този метод подкопават напъните на интернационалната общественост за мир и преустановяване на огъня.
„ Решението на казуса в Либия не е в политически средства, а със мощ на оръжието “, съобщи Мисмари в обществените медии, имайки поради интернационалните начинания за понижаване взривоопасността на рецесията в страната.
Изявленията на Мисмари пристигнаха, откакто правилни на Хафтар сили ускориха офанзивите си в региона на Абу Курайн на Мисрата в неделя, както беше обявено от държавното управление на националното съглашение. Мисмари твърди, че офанзивите в района са били осъществени за защита, казвайки, че „ това е превантивна интервенция против военната активност тук “.
Правителството в Триполи в понеделник реши да преразгледа разговора с Хафтар, с цел да дефинира дали политическото решение към момента е жизнеспособно при продължаващите дейни настъпателни дейности похищения от страна на милициите на Хафтар.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР