Говорителят на Борда на Айнтрахт (Франкфурт) Аксел Хелман няма да

...
Говорителят на Борда на Айнтрахт (Франкфурт) Аксел Хелман няма да
Коментари Харесай

Oтрекоха, че Байерн ще заменя Кан с човек от борда на Айнтрахт

Говорителят на Борда на Айнтрахт (Франкфурт) Аксел Хелман няма да се причислява към Байерн Мюнхен в ролята на изпълнителен шеф при положение, че Оливер Кан бъде уволнен от клуба, оповестява " Билд ”.

Някои медии в Германия оповестиха, че от баварския клуб са провели първични диалози със служителя на “франките ”. Хелман има контракт с първенеца в Лига Европа до 2027 година. Според информациите той обмисля дали да остане във Франкфурт, или да поеме поста ръководител на Германската футболна лига. От Байерн не удостоверяват дали името на Хелман се e обсъждало в клуба

Оливер Кан, който е привързан с Байерн Мюнхен до 2024 година, е напрегнат поради последните резултати на тима и уволнението на треньора Юлиан Нагелсман през предишния месец.

За заместител на Нагелсман бе притеглен Томас Тухел, който не съумя да помогне на отбора за продължение в шампионата за Купата на Германия и Шампионската лига, а също така Байерн отстъпи първото място във краткотрайното класиране в Бундеслигата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР