Говорителят Майк Джонсън (R-La.) стреля предупредително по пакета за чуждестранна

...
Говорителят Майк Джонсън (R-La.) стреля предупредително по пакета за чуждестранна
Коментари Харесай

Говорителят Джонсън стреля предупредително, докато Сенатът се готви да гласува помощта за Украйна

Говорителят Майк Джонсън (R-La.) стреля предупредително по пакета за задгранична помощ на Сената в понеделник вечерта, критикувайки спомагателния 95,3 милиарда $ като горна камара инча по-близо до окончателното гласоподаване на законодателството.

В изказване Джонсън подлага на критика пакета за изключване на наредбите за гранична сигурност – „ законопроектът на Сената за задгранична помощ не приказва за най-належащия проблем, пред който е изправена страната ни “ – и допусна, че няма да го изнася за гласоподаване, в случай че почисти горната камара.

„ [При] неналичието на някаква смяна в граничната политика от Сената, Камарата ще би трябвало да продължи да работи по личната си воля по тези значими въпроси “, написа Джонсън. „ Америка заслужава по-добро от статуквото на Сената. “

Критиката от Джонсън пристигна минути преди Сенатът да стартира нова поредност от гласувания за придвижване на спомагателната задгранична помощ, която включва финансиране за Украйна, Израел и индо-тихоокеанските съдружници.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР