Говорителката на кабинета Петков, който се сгромоляса в началото на

...
Говорителката на кабинета Петков, който се сгромоляса в началото на
Коментари Харесай

Миро и Киро в шок! Лена Бориславова е бременна, кой е бащата?


Говорителката на кабинета „ Петков ”, който се сгромоляса при започване на лятото, има причина да не е измежду депутатите в Народно събрание сега. Лена Бориславова чака първото си дете.

Това разкри свидетел, който е станал очевидец на покупка на тест за бременност от страна на 33-годишната брюнетка в аптека. Дали е позитивен, към момента не е известно, само че е прекомерно евентуално, тъй като тя излезе от политиката преди повече от месец, а една бременност е основателна причина за това.

Казусът с бащата на бебето обаче е забавен. Под въпрос е същинският баща на рожбата на Лена. Двама са претендентите. Това са  годеникът й Мирослав Иванов и водачът на Политическа партия и някогашен министър председател Кирил Петков.

Лена и Миро са сгодени от 8 години, само че след появяването на Просто Киро в живота на Бориславова, връзките в младата двойка се утежниха. Имаше клюки, че депутатът и някогашен ръководител на Народно събрание е изгонил погрешната си и шавлива избраница. Към момента се твърди, че двамата отново са дружно и нищо чудно бременността на Лена да ги е събрала.

Дали обаче Кирил Петков не е бащата на това бебе, се пита в загадката. В продължение на повече от година той кръшкаше на жена си Линда с Лена. Киро към този момент има 3 деца от брачната половинка си, което значи, че е плодороден и нищо чудно да е забременил и любовницата си.

Източник: HotArena.net
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР