Говорителката на главния прокурор Сотир Цацаров - Румяна Арнаудова даде

...
Говорителката на главния прокурор Сотир Цацаров - Румяна Арнаудова даде
Коментари Харесай

Арнаудова с нови подробности за спецакцията, заковала бандата мутри, рекетирали и изнасилвали наред

Говорителката на основния прокурор Сотир Цацаров - Румяна Арнаудова даде спомагателна информация за мощната интервенция на ГДБОП под управлението на Спецпрокуратурата, която вкара в ареста няколко мутри от Северозападна България, и за която първо БЛИЦ писа.

" 9 души от проведена незаконна група са арестувани при акция на ГДБОП и жандармерията в региона на Козлодуй.

Днес под управлението на Специализираната прокуратура на територията на област Враца чиновници на ГДБОП и жандармерията правят дейни процесуално-следствени дейности. 9 души от проведена незаконна група са арестувани при акция на ГДБОП и жандармерията в региона на Козлодуй ", разясни Арнаудова.

" Разследва се проведена незаконна група, правила рекет, палежи, лихварство и разпространяване на наркотични субстанции. Групата е работила от септември 2015 до сегашния миг. Задържани са 9 лица, правят се претърсвания в жилища и коли и се разпитват очевидци ", добави тя.

По предписание на основния прокурор Сотир Цацаров на място са пратени и екипи от Бюрото по отбрана към основния прокурор и Бюрото по отбрана на очевидци, които да обезпечат дейностите по следствието и да оказват отбрана на очевидците.

Утре в Оряхово ръководителят на спецпрокуратурата Иван Гешев, шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов и представителят на основния прокурор Арнаудова ще дават повече информация за следствието.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР