Говорител на Европейската комисия съобщи, че председателят на институцията Жан-Клод

...
Говорител на Европейската комисия съобщи, че председателят на институцията Жан-Клод
Коментари Харесай

ЕК опроверга: Спазми от ишиас са причина за залитанията на Юнкер

Говорител на Европейската комисия заяви, че ръководителят на институцията Жан-Клод Юнкер е имал конвулсии от ишиаса си, когато се появи в сряда вечер на публично събитие, некадърен да се държи на краката си, съобщи Българска телеграфна агенция.

По думите му Юнкер е изпитвал мощни конвулсии. Той взима медикаменти и се усеща по-добре.



Юнкер е признателен на министър председателите на Холандия Марк Рюте и на Португалия Антониу Коща за оказаната поддръжка.

На никого не поисквам да изпитва сходна болежка, добави представителят и заяви, че в идната седмица Юнкер се насочва на визити в Пекин, Токио и Мадрид.

От през вчерашния ден фрагментите с Юнкер, който се залива от смях и се затруднява да върви и даже да стои изправен, са на челните страници на водещи медии по света. Кадрите са от церемонията към формалната вечеря на ръководителите на страните от НАТО в Брюксел.

Говорителят дефинира догатките, че Юнкер е пийнал в този миг, като „безвкусица“, обидни, нечестни. Той разясни, че на вечерята болките на Юнкер отшумели.

Юнкер не е смесвал алкохол с обезболяващи средства или най-малко на мен не ми е известно, почтено казано, добави представителят.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР