Говорител на Европейската комисия съобщи, че председателят на институцията Жан-Клод

...
Говорител на Европейската комисия съобщи, че председателят на институцията Жан-Клод
Коментари Харесай

ЕК: Юнкер не беше пиян, имаше спазми от ишиас

Говорител на Европейската комисия заяви, че ръководителят на институцията Жан-Клод Юнкер е имал конвулсии от ишиаса си, когато се появи в сряда вечер на публично събитие, некадърен да се държи на краката си.

По думите на представителя Юнкер изпитвал мощни конвулсии. Юнкер е признателен на министър председателите на Холандия Марк Рюте и на Португалия Антониу Коща за оказаната поддръжка. Юнкер взима медикаменти и се усеща по-добре, увери представителят.

По неговите думи ръководителят на Европейска комисия ще продължи да работи интензивно, както от началото на публичната си кариера. На никого не поисквам да изпитва сходна болежка, добави представителят и заяви, че в идната седмица Юнкер се насочва на визити в Пекин, Токио и Мадрид.

От през вчерашния ден фрагментите с Юнкер, който се залива от смях и се затруднява да върви и даже да стои изправен, са на челните страници на водещи медии по света. Кадрите са от церемонията към формалната вечеря на ръководителите на страните от НАТО в Брюксел.

Говорителят дефинира догатките, че Юнкер е пийнал в този миг, като "безвкусица ", обидни, нечестни. Той разясни, че на вечерята болките на Юнкер отшумели. Юнкер не е смесвал алкохол с обезболяващи средства или най-малко на мен не ми е известно, почтено казано, добави представителят, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР